Ervaar gratis de stress behandeling methode

Stress is een gebrek aan ontspanning en energie mismanagement. Wij managen onze energievoorziening voornamelijk via onze hersenen, daar ligt de oplossing bij het aanpakken van stress symptomen. In de hersenen vertaalt stress zich in een voortdurende hersenactiviteit in de hoge frequentiegebieden. In deze gebieden is geen ruimte voor ontspanning.

Pas vanuit de rust en ontspanning hebben we toegang tot onze creatieve vermogens, tot oplossingsgerichtheid, tot ruimer inzicht. Wanneer we toegang hebben tot de lagere frequenties zijn onze hersenen in staat om geblokkeerde energiestromen op een adequate wijze aan te sturen en te managen.

De stressoplossing door de positieve effecten van mediatie

Hoe krijgen wij de rust terug en verminderen we gevoelens van spanning en druk? Wegzakken in fantasieŽn, dagdromen en meditatie maken je rustig. Door te mediteren krijg je een instrument om je beleving aan te passen en met terugwerkende kracht de opgebouwde en geblokkeerde spanning en stress gevoelens te laten vloeien naar en in ontspanning.

"Door te mediteren beÔnvloeden we onze hersenen
en gaan ze op een rustigere manier functioneren"

Meditatie een wondermiddel voor weinigen?

Wij zijn gewend om in een jachtig leven productief te zijn en resultaten te behalen. Ons hele geestelijke instelling is geconcentreerd om het woord handelen. Deze instelling is zo diep in ons Westerse systeem gegreind, dat wij ons ongemakkelijk gaan voelen bij alleen al de gedachten van “niets-doen” en we ons niet herkennen in meditatie als oplossing van stressproblemen.  

Bereik de positieve effecten van meditatie met onze methode

De beoefening van meditatie is een van de meest efficiŽnte methoden is om allerlei ziekten en ongemakken te verminderen, of te helpen voorkomen zonder negatieve bijverschijnselen! De belangrijkste oorzaak voor dit wondermedicijn blijkt de beÔnvloeding van de hersenactiviteit te zijn.

Door meditatie komen de hersenen weer tot rust. Door rust zetten zij het lichaam aan tot het produceren van stoffen en hormonen die spanningen oplossen en verouderingsprocessen vertragen. Het stimuleert de ontplooiing van creativiteit en helpt het geheugen optimaal te functioneren.

"Het idee dat mediteren zou betekenen:
stil zitten en niets doen..."

Onze methode ondersteunt je in het ervaren van rust door mediteren

Mediteren is leren. Het is luisteren. Het is corrigeren. Mediteren zorgt voor een goede afstemming tussen de verschillende delen van jezelf. Zodat jij op basis van je ervaring steeds beter leert omgaan met de steeds veranderende wereld om je heen.

Het Pakket

Het 30 dagen Stress Reductie Programma geeft je alle middelen om in 30 dagen je stress gevoelens te verminderen. Je ontvangt een cd-box met meditatietracks, tracks met uitleg over het gebruik, een inspirerende DVD met een presentatie van Prasadam, een gloednieuwe mp3-speler met alle meditatietracks voor onderweg en een lidmaadschap van de A Bright New World Community voor extra ondersteuning.

Effectieve dagelijkse ondersteuning

Gedurende het gehele programma ontvang je iedere dag een e-mailbericht. In dit bericht staat welke meditatie je die dag moet doen en hoe je StressReduction moet gebruiken. Dit is de kern van het programma. Bij elkaar kost dit nooit meer dan 30 minuten per dag. Dat is jouw investering in het oplossen van je stressproblemen en het behandelen van stress symptomen. Eigenlijk is het meer dan een investering, het is een cadeautje. Een cadeautje aan jezelf.

Ervaar nu gratis onze methode!

Wij bieden je de mogelijkheid om gratis onze methode te ervaren. Ons demo pakket omvat:

  • Kennismaking met de A Bright New World community
  • Een inspirerende presentatie over stress behandeling en onze methode
  • Meditatie tracks om zelf de positieve effecten van de BreinRitme methode te ervaren
  • Het PowerBreak programma; dagelijkse ondersteuning met een hoge impact

Vraag gratis het demo pakket aan!