Prasadam Schmitz: De man achter onze methode

Mijn naam is Prasadam Schmitz. Mijn leven kenmerkt zich door een overweldigende nieuwsgierigheid naar alles wat de mens maar kan inspireren om tot meer innerlijke schoonheid te geraken.

Mijn reizen naar het Verre Oosten gaven me een kans om het Boeddhisme en Hindoeisme te bestuderen. De boeken van Alan Watts, Teilhard de Chardin, Thomas Merton maakten mij enthousiast om in de psychologie en de filosofie van het bewustzijn te duiken. Het ene nog fascinerender dan het ander.

De opgedane kennis wilde ik niet alleen op bergen tussen mijn eigen oren, maar il wilde de schoonheid die ik had ontdeke delen met anderen. Om samen te filosoferen. Om samen te mediteren. Om samen de genoegens te kunnen smaken van een gedeelde ontwikkeling.

De community en het blog dat door A Bright New World werd ge´nitieerd is een unieke mogelijkheid om gelijkgestemden elkaar te laten inspireren in de schoonheid die een eigen ontwikkeling impliceert. Wat een vreugde om hier aan mee te kunnen werken!

 

Over A Bright New World 

In 2009 is het idee geboren om een ontmoetingsplaats op het internet te creŰren met de focus op de thema’s spiritualiteit en gezondheid. A Bright New World wil als community proberen de grote voordelen van internet te integreren met oude wijsheden en nieuwe geneeswijzen. Wij achten internet bij uitstek geschikt voor het beschikbaar stellen van kennis rond spiritualiteit en gezondheid. Deze kennis kan mensen helpen bij hun persoonlijk ontwikkeling en het behalen van een stralende gezondheid.

Ervaar onze unieke stress behandeling methode

Wij bieden u de mogelijkheid om onze unieke stress behandeling methode zelf te ervaren. Deze methode is gericht om het verminderen van stress klachten en het verbeteren van innerlijke rust en ontspanning. Hiervoor wordt gebruikt gemaakt van de positieve effecten van meditatie zonder te mediteren. Schrijf u vandaag nog in zodat u deze unieke methode gratis kan ervaren!