Ervaringen van anderen 

Hieronder vindt u een overzicht van tevreden gebruikers die eerdere ervaringen met het onze stress behandeling methode delen. (Om privacy redenen worden niet alle namen volledig weergegeven).

Eliane van Beukering (www.femergy.nl) zegt:

"Via een kennis ben ik in contact gekomen met het 30 dagen Stress Reductie Programma. In eerste instantie omdat het programma wellicht een mooie aanvulling zou kunnen zijn op de diensten die wij vanuit Femergy aanbieden. Echter mijn hoofd zit vaak zo vol met ideeŽn dat het regelmatig overloopt en ik niet meer kan slapen. Wat vervolgens stress gaat opleveren. Een uitstekende reden om zelf het programma te testen.

Na 2 dagen was ik verkocht.
Het idee dat ik lekker even 'niets' hoef met de ipod op was heerlijk.

De discipline was voor mij geen enkel probleem, sterker nog ik kijk er naar uit dat ik mijn rustmomentje weer mag nemen. Inmiddels ben ik aan het einde van het programma en slaap ik weer heerlijk, is het veel rustiger in mijn hoofd en het allerbeste is dat alle creatieve ideeŽn veel helderder naar voren komen.

Het lijkt wel of er meer structuur in mijn gedachten is gekomen. Ik ervaar meer rust en straal dat blijkbaar ook uit. Een mooi effect is ook dat mijn kinderen (2 jongens 11 & 13) rustiger zijn geworden. Kortom het hele gezin profiteert van het feit dat ik het 30 dagen Stress Reductie Programma aan het volgen ben en Femergy gaat dit product ook zeker aanbieden bij haar cliŽnten."


 


M. van B. uit Waalwijk zegt:

"Jullie 30 dagen Stress Reductie Programma heeft voor mij heel goed gewerkt. Het is precies zoals in het begin wordt aangegeven, het werkt als je het doet. Er gebeurde zowel op fysiek emotioneel en energetisch gebied van alles tegelijkertijd. En het is te veel om dat allemaal te beschrijven.

Het werkt als je het doet, heel simpel, en het fijne is dat je zelf heel weinig hoeft te doen, alleen maar te luisteren, naar de track voor die dag en een meditatie of andere oefening.

Geleid door mijn innerlijk en begeleid door het team en dat voelde voor mij als een warme energetishe deken om me heen. k heb genoten van de reis, genoten van de mp3speler, heerlijk in het late najaarszonnetje, met vogels en wind en aardegeuren, luisteren naar de warme stem van prasadam die je uitnodigt mee te gaan, om maar een van die genietingen te benoemen. Ook genoten van de teksten, waarin gelukkig veel bekenden voorkwamen.En genoten van de humor hier en daar.

Ik weet wie ik ben en wat ik te doen heb en hoef het niet meer buiten mezelf te zoeken, omdat alles inmijzelf aanwezig is. Ik ben dichter bij mezelf gekomen en daardoor dichter bij de eenheid en liefde en bij god, die ik , wij allemaal zijn.


J. de B. uit Arnhem zegt:

In het begin moest ik nog wennen aan het nemen van een mediteer moment. Het maken van een prioriteit. maar toen ik eenmaal merkte dat het heel prettig was ging het als vanzelf om er de tijd voor te nemen. Wel deed ik het met name 'savonds vanwege de aanwezigheid van kinderen overdag.

Het prettige van het 30dagen systeem met de mails was dat het een soort 'stok achter de deur' en stimulans was. de dagelijks nieuwe quote vond ik inspirerend en altijd leuk om te lezen en over na te denken.

Het effect van de meditaties merkte ik ook. Ik was veel rustiger na de meditatie. Ik kon makkelijker loslaten en maakte me minder druk om dingen.

De kaart gebruikte ik ook maar heb geen idee of dat effect had. Track 3 vind ik heel fijn en die luister ik nog steeds. niet meer dagelijks maar wel als ik er zin in heb.Laatst was ik de koptelefoon kwijt en heb toen zonder begeleiding gemediteerd. Eerder lukt mij dat niet goed (veel te rusteloos) maar nu ging dat heel goed en voelde ik zelfs dezelfde sensatie als met track 3! Alsof je het in je hoofd zit opgeslagen en zo kunt terughalen.

Wat misschien wel een leuk vervolg zou zijn als je het opnieuw kan bestellen. Dan krijg je elke dag weer nieuwe mails maar dan iets andere volgorde of andere teksten dan de eerste serie mails. Dan zou ik het zo weer bestellen."


 

Neem actie tegen stress en burn-out gevoelens.
Probeer nu gratis ons demo pakket!